Dansk Management


Hvordan får din virksomhed mere

ud af de sociale medier?

De fleste virksomheder er snart til stede på i hvert fald et socialt medie. Desværre er indsatsen kun sjældent gennemtænkt og struktureret. Det er ikke svært at finde virksomheder, hvor der går dage eller uger mellem opslagene, og det giver sjældent resultater, som virksomheden kan måle.

Den manglende indsats på sociale medier kan være direkte skadelig for virksomheden. Da flere og flere forbrugere bruger de sociale medier til at finde oplysninger om virksomheder, så er en inaktiv profil rigtig dårlig reklame.

Hvad er det vi kan tilbyde dig?

Vi fokuserer på at levere et produkt, der er til at betale, også for mindre virksomheder. Derfor har vi valgt at fokusere på en indholdsløsning, hvor vi leverer unikt indhold til dine profiler hver eneste dag. Du betaler ikke for et analyseværktøj eller en overordnet strategi, som du selv skal implementere. Vi leverer vores løsninger uden at du behøver at løfte en finger, og vores løsninger har ingen bindingsperiode.

Hvorfor skal du ikke bare gøre det selv?

Vi vil være de første til at anbefale, at du hyrer en social medie manager i din virksomhed. Vi ved nemlig hvor vigtigt sociale medier har vist sig at være for virksomheder både i Danmark og over hele verden. Der er dog to ting, der står i vejen for de fleste virksomheder, når det kommer til at hyre en social medie manager.

1. En god manager koster mindst 30.000 kr. om måneden

2. De fleste virksomheder har ikke nok viden om sociale medier til at kunne hyre en manager, der passer godt til deres virksomhedsprofil, og kan formidle den til deres følgere.

Derfor tilbyder vi vores løsninger. Vi har erfaringen til at levere engagerende indhold til din virksomhed, som jeres følgere vil finde både relevant og interessant. Samtidig har vi med vores internationale base mulighed for at se, hvilke trends der rør på sig internationalt og tilpasse dem til danske forhold for at opnå størst mulig effekt.

Hvorfor skal du samarbejde med os?

Vi skaber hver dag indhold, der er både interessant og engagerende for dine følgere.

Du når ud til flere af dine følgere og øger både salg og konverteringer fra din Facebookside.

Vi inkluderer både strategi og løbende analyser i vores løsninger uden betaling.

Vores løsninger er alle udbudt på månedsbasis, så du binder dig aldrig til en løsning, og kan opsige den, når du ønsker.

Vi sørger for, at dine sociale profiler er nemmere at finde i sociale søgninger ved hjælp af hashtags.

Vi er lige startet i Danmark, og det skal du nyde godt af

Vi starter i Danmark med et godt tilbud til de første klienter, da vi gerne vil i gang. Samtidig udbyder vi et begrænset antal løsninger her i starten, så vi har muligheden for at bygge op i vores tempo og skabe mest mulig værdi for vores klienter.

Indtil udgangen af 2016 kan du få de første 3 måneders service med 40% rabat. Tilbuddet er stadig uden binding, så du kan opsige det allerede efter første måned, hvis du ønsker.

Det betyder, at vi i resten af 2016 leverer vores Facebook-løsning med 1 dagligt opslag på Facebook til bare kr. 1.500 om måneden ekskl. moms, og du kan tilføje andre medier, som Twitter, Google+ og LinkedIn for bare kr. 150 pr. styk om måneden ekskl. moms.

Du er også meget velkommen til at tage et nærmere kig på vores samlede løsninger, og blandt andet se vores "5 om ugen" løsning.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket indhold leverer I til vores sociale medier?

Vi laver en analyse af din virksomhed for at identificere relevante og interessante emner for dine kunder. Med den viden skaber vi en indholdsplan med brug af artikler, spørgsmål og fokus på dine produkter og services.

Størstedelen af vores opslag vil fokusere på at skabe engagement fra dine kunder, mens resten vil handle om at øge konverteringer til din virksomheds hjemmeside og promovering af produkter og services.

Hvem arbejder på mine kontoer?

Du vil få en dedikeret kontoansvarlig, som vil stå for alt indhold, der leveres til dine kontoer. Du har direkte adgang til din kontoansvarlige for at planlægge kommende opslag, nyheder og begivenheder, der skal deles på dine kontoer.

Kan jeg stadig selv lave opslag?

Du er selvfølgelig velkommen til selv at lave opslag på dine kontoer, men du må meget gerne give din kontoansvarlige besked, så vi kan sikre os, at opslagene ikke udkommer på samme tid med andre opslag.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har særlige begivenheder eller promoveringer?

Du sender blot en mail til din kontoansvarlige og informerer om, det du vil have udgivet, og så sørger vi for at få gjort det klar hurtigst muligt. Det er en god ide at give os besked i god tid, da vi så kan planlægge en strategi med flere opslag for at gøre opmærksom på begivenheden eller promoveringen.

Skal der underskrives en kontrakt?

Vores løsninger skal fornys hver måned, og derfor arbejder vi ikke med kontrakter. Vi regner med at vores tjeneste viser nok værdi til, at du ønsker at forny den fra måned til måned. Vores løsninger skal skabe værdi hver eneste måned, ellers kan du altid annullere dem.

Hvad hvis jeg ønsker en mere robust løsning?

Vi kan sagtens skalere vores løsninger, og tilføje flere sociale medier til lige din løsning. Du kan se vores samlede løsninger HER.